Bijeli

2 bračna kreveta, kupaonica, 60 m2

Bazen 32m2, sa grijanjem, ispunjen pločicama, lijepa ljetna kuhinja s velikim kaminom u dalmatinskom stilu, velika terasa za sunčanje oko bazena, s kvalitetnim ležaljkama, ograđena sa svih strana za dodatnu privatnost, Besplatno garažno parkirno mjesto, dvorište.

Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak su u istoj sobi, izlaz iz dnevnog boravka na balkon / terasu. Na podu su: pločice. U sobi se nalazi jedan kauč na razvlačenje za jednu odraslu osobu.

Podaci

Dostupnost

Obrazac za rezervaciju

Obavezna polja su označena s *
2 thoughts on “Bijeli

  1. Boravili smo u apartmanima Vuković i oduševili se. Apartman ima veliku terasu sa prekrasnim pogledom na more i dijelove samog otoka. Cijeli smještaj je čist, uredan i udoban. Apartman je dovoljno prostran, kuhinja je opremljena svim aparatima i uredna. Apartmani raspolažu i sa bazenom tako da nam je boravak bio više nego očekivano ugodan. Domaćini su vrlo ljubazni i susretljivi.
    U blizini se nalaze plaže na koje se može ići pješice, plaže su čiste, more čisto, predivno. Onaj kome ne odgovaraju ove plaže mogu se provozati do druge plaže u centru mjesta. Samo mjesto je prekrasno i raspolaže sa svim mogućim potrebama čovjeka, trgovinama, konobama, pizzerijama i sl.
    Svakako preporuka za odlazak i uživanje u godišnjem odmoru.

  2. Draga obitelji Horvat, drago nam je da ste bili više nego zadovoljni i da nosite lijepe uspomene sa odmora u našoj kući.
    Srdacan pozdrav od obitelji
    Vuković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *